15 August 2016

OS_Party - Een template voor familie en kinderen

1531 keer

Deze feestelijke responsive template is zeer geschikt voor bedrijven en organisaties, die verbonden zijn met kinderen. Door de felle kleuren creëert het de ideale sfeer waartoe mensen zich voelen aangetrokken. De site is opgebouwd in blokken en heeft veel bewegende elementen in zich. Een zeer speelse opzet voor een kinderrijke doelgroep. Al met al een complete website waarmee je zeker voor de dag kunt komen.

 Categorie:  2
 Geschikt voor:  joomla36
 Onderwerp:

 Kinderen, Events, online shopping

 Voorbeeld site:  klik hier
 Ontwerper:  Ordasoft

 

Template beschrijving

De template is uitermate geschikt voor organisaties en bedrijven, die te maken hebben met kinderen. Zo zou hij heel goed dienst kunnen doen voor kinderkampen, vakanties, aankomende evenementen of andere zaken waar kinderen bij betrokken zijn. De vrolijke en speelse kleuren hebben vooral te maken met de achtergrondfoto's, die uiteraard met eigen afbeeldingen zijn in te vullen. Ook wordt er gelijk een responsive slider op de voorpagina getoond, waarmee gelijk het doel van de website duidelijk gemaakt kan worden.

Deze professioneel gemaakte template kan ook nog dienst doen als een online winkel, waarbij producten kunnen worden aangeboden. De template maakt gebruik van het component VirtueMart, één van de bekendste 'spelers' op het gebied van online winkelen.

Het installeren van deze template kan erg gemakkelijk met de bijgevoegde documentatie. Er is een mogelijkheid om alleen de template te installeren in een al geinstalleerde joomla versie of je kunt het complete 'quickstart' pakket downloaden naar je server. Hiermee wordt niet alleen de template geinstalleerd, maar ook de gehele joomla versie waarin deze is opgemaakt. Een precieze kopie van het voorbeeld dus.

Specifieke eigenschappen:

  • De template wordt voortdurend geupdate naar de laatste versie van Joomla
  • De template is compleet met alle data als in het voorbeeld over te nemen met de quickstart
  • De template is gemaakt met een compressie van javascript en CSS om de website te versnellen
  • De layout van de template bevat 30 posities voor de modules en vier verschillende stijlkleuren
  • De template heeft de mogelijkheid om de achtergrondafbeelding te wijzigen
  • De template ondersteunt Google fonts en mogelijkheid tot links naar rechts en rechts naar links talen
  • De template ondersteunt het K2 component
  • De template ondersteunt ook online winkelen met de extensie VirtueMart
  • Het quickstartpakket komt met de CMS Joomla 3.5 versie

Algemene eigenschappen:

Krachtige navigatie
In de fraai versierde drop-down lijsten zijn veel functies geïntegreerd, die goede navigatie mogelijk maken. Al deze drop-down menu's zijn aan te passen in de template.

Responsive design
De template is zo gemaakt dat de lay-out zich zal aanpassen aan elke schermresolutie van bijvoorbeeld een mobiele telefoon, een tablet, een laptop of een desktop.

HTML5 & CSS3
De template is gemaakt met de modernste webtechnologieën, die vele voordelen biedt. Bij dit ontwerp is gebruik gemaakt van HTML5, CSS3, JQuery en bootstrap.

quickstartQuick Start
Binnen enkele minuten kun je met behulp van de quick-start map een exacte kopie van de voorbeeld template op je eigen server zetten, inclusief stijl en content.

CrossBrowserUniversele browsers
De template is zo gemaakt dat deze in alle populaire browers, zoals Safari, Firefox, Chrome, Yandex, Opera, Netscape en Internet Explorer 10+ te bekijken is.

SEOSEO optimalisatie
De template is volledig geoptimaliseerd voor SEO. Hiermee wordt jouw site nog beter vindbaar in Google en hoef je niet veel extra meer te ondernemen.

JD designer

Deze Joomla designer is onder andere gespecialiseerd in het installeren, aanpassen en bewerken van templates.

Over ons

Joomla designers is een groep van enthousiaste mensen, die nu uit vier designers bestaat. Wat ooit begon als onze hobby, is nu uitgegroeid tot een gezonde 'verslaving'. Nog elke dag leren wij, bij het maken van nieuwe websites.

Joomla designers: Joomla-designers.nl

Inschrijven nieuwsbrief

Wil jij op de hoogte blijven wat Joomla designers voor jou kan betekenen en aanbiedt? Schrijf je dan in voor onze maandelijke nieuwsbrief.