15 August 2016

Vina_Medical - Een template voor medische instellingen

1373 keer

Deze template is van hoge kwaliteit en heeft een zeer duidelijke opmaak richting de medische wereld. Hij is daarom zeer geschikt voor (medische)prakttijken van zelfstandigen en de kleine ondernemer. Natuurlijk is hij ook makkelijk om te bouwen voor een ander bedrijf. De vele kleuren, die al zijn meegenomen in de opmaak veranderen de website in één oog opslag naar een totaal andere sfeer. De template heeft aardig wat mogelijkheden en is zeer gebruiksvriendelijk.

 Categorie:  2
 Geschikt voor:  joomla3x
 Onderwerp:

 Medisch, bedrijven

 Voorbeeld site:  klik hier
 Ontwerper:  VinaGecko

 

Template beschrijving

De template is op de eerste plaats vooral geschikt voor medische instellingen zoals een privékliniek of voor de website van een arts met een eigen praktijk. Ook de tandarts of de fysiotherapeut zouden deze template in een handomdraai kunnen omzetten naar hun beroepsgroep. De overzichtelijke informatie wordt op verschillende manieren op de website weergegeven, zoals openingstijdens, specialisaties en bijvoorbeeld de verschillende artsen of behandelaars, waarbij ook hun eigen specialismen kunnen worden weergegeven.

Deze template kan boordevol informatie worden gestopt, waarbij het niet storend overkomt door de verschillen in opmaak. De hompagina maakt gebruik voor een enorm grote slider, waarbij aan elke afbeelding een eigen gekozen tekst kon worden toegevoegd. Het topmenu is helder en geeft een duidelijke navigatie weer. Ook is het lettertype en het logo naar eigen smaak aan te passen. Aan deze template valt bijna niets op te merken omdat hij zo compleet is verzorgd door het team van VinaGecko.

Het installeren van deze template kan erg gemakkelijk met de bijgevoegde documentatie. Er is een mogelijkheid om alleen de template te installeren in een al geinstalleerde joomla versie of je kunt het complete 'quickstart' pakket downloaden naar je server. Hiermee wordt niet alleen de template geinstalleerd, maar ook de gehele joomla versie waarin deze is opgemaakt. Een precieze kopie van het voorbeeld dus.

Specifieke eigenschappen:

  • De template wordt voortdurend geupdate naar de laatste versie van Joomla
  • De template is compleet met alle data als in het voorbeeld over te nemen met de quickstart
  • De template is gemaakt met een compressie van javascript en CSS om de website te versnellen
  • De layout van de template bevat 30 posities voor de modules en vijf verschillende stijlkleuren
  • De template maakt gebruik van snelcodes waarbij kennis van programmeren niet nodig is
  • De template ondersteunt Google fonts en mogelijkheid tot links naar rechts en rechts naar links talen
  • De template ondersteunt het K2 component
  • De template heeft komt met de Vina Awesome Image slider en de Vina Item scroller 
  • Het quickstartpakket komt met de CMS Joomla 3.4+ versie

Algemene eigenschappen:

Krachtige navigatie
In de fraai versierde drop-down lijsten zijn veel functies geïntegreerd, die goede navigatie mogelijk maken. Al deze drop-down menu's zijn aan te passen in de template.

Responsive design
De template is zo gemaakt dat de lay-out zich zal aanpassen aan elke schermresolutie van bijvoorbeeld een mobiele telefoon, een tablet, een laptop of een desktop.

HTML5 & CSS3
De template is gemaakt met de modernste webtechnologieën, die vele voordelen biedt. Bij dit ontwerp is gebruik gemaakt van HTML5, CSS3, JQuery en bootstrap.

quickstartQuick Start
Binnen enkele minuten kun je met behulp van de quick-start map een exacte kopie van de voorbeeld template op je eigen server zetten, inclusief stijl en content.

CrossBrowserUniversele browsers
De template is zo gemaakt dat deze in alle populaire browers, zoals Safari, Firefox, Chrome, Yandex, Opera, Netscape en Internet Explorer 10+ te bekijken is.

SEOSEO optimalisatie
De template is volledig geoptimaliseerd voor SEO. Hiermee wordt jouw site nog beter vindbaar in Google en hoef je niet veel extra meer te ondernemen.

JD designer

Deze Joomla designer is onder andere gespecialiseerd in het installeren, aanpassen en bewerken van templates.

Over ons

Joomla designers is een groep van enthousiaste mensen, die nu uit vier designers bestaat. Wat ooit begon als onze hobby, is nu uitgegroeid tot een gezonde 'verslaving'. Nog elke dag leren wij, bij het maken van nieuwe websites.

Joomla designers: Joomla-designers.nl

Inschrijven nieuwsbrief

Wil jij op de hoogte blijven wat Joomla designers voor jou kan betekenen en aanbiedt? Schrijf je dan in voor onze maandelijke nieuwsbrief.