23 August 2016

OT_Enterdesign - Een template voor algemeen gebruik

1324 keer

Enterdesign is een universele template gemaakt door OmegaTheme. De template is een elegante en moderne oplossing, verpakt met een ongelooflijk grote hoeveelheid hoogwaardige functies. Elk bedrijf of organisatie kan uit de voeten met deze template, omdat hij snel naar eigen wensen is aan te passen. Deze responsive website is eenvoudig maar geeft snel een goede indruk. Op de homepagina is ruimte voor veel informatie omtrent uw bedrijf, waarbij ook mogelijkheden zijn tot de diensten die u aanbiedt. Deze kunt u categoriseren in het dienstenmenu onder de hoofdslider.

 Categorie:  1
 Geschikt voor:  joomla3x
 Onderwerp:  Universeel, Blogs
 Voorbeeld site:  klik hier
 Ontwerper:  OmegaTheme

 

Template beschrijving

Op de top van de template is een paneel met het telefoonnummer van het bedrijf, e-mailadres en links naar sociale netwerken. Onder dit paneel is het logo van de template en onder het logo is er een brede slider op alle pagina-elementen om dia's te bladeren. Onder deze slider een paar blokken van informatie over bepaalde zaken, die je wilt plaatsen. Daaronder is een paneel uw meest recente projecten. Aan de onderkant van de pagina is een paneel met foto's en namen van uw medewerkers en toonaangevende specialisten van het bedrijf. Aan de onderkant van de pagina staat recent toegevoegde informatie. Contact opnemen kan aan de onderkant van de pagina in een speciaal opgemaakt formulier waar u uw naam, e-mailadres voor feedback en de tekst van uw bericht kan worden ingevoerd.

Het installeren van deze template kan erg gemakkelijk met de bijgevoegde documentatie. Er is een mogelijkheid om alleen de template te installeren in een al geinstalleerde joomla versie of je kunt het complete 'quickstart' pakket downloaden naar je server. Hiermee wordt niet alleen de template geinstalleerd, maar ook de gehele joomla versie waarin deze is opgemaakt. Een precieze kopie van het voorbeeld dus.

Specifieke eigenschappen:

  • De template wordt voortdurend geupdate naar de laatste versie van Joomla
  • De template is compleet met alle data als in het voorbeeld over te nemen met de quickstart
  • De template is gemaakt met een compressie van javascript en CSS om de website te versnellen
  • De layout van de template bevat 20 posities voor de modules en twee verschillende stijlkleuren
  • De template heeft de mogelijkheid om de achtergrondafbeelding te wijzigen
  • De template ondersteunt Google fonts en mogelijkheid tot links naar rechts en rechts naar links talen
  • De template ondersteunt het K2 component en heeft een aantal sliders
  • Het quickstartpakket komt met de CMS  Joomla 3.x versie

Algemene eigenschappen:

Krachtige navigatie
In de fraai versierde drop-down lijsten zijn veel functies geïntegreerd, die goede navigatie mogelijk maken. Al deze drop-down menu's zijn aan te passen in de template.

Responsive design
De template is zo gemaakt dat de lay-out zich zal aanpassen aan elke schermresolutie van bijvoorbeeld een mobiele telefoon, een tablet, een laptop of een desktop.

HTML5 & CSS3
De template is gemaakt met de modernste webtechnologieën, die vele voordelen biedt. Bij dit ontwerp is gebruik gemaakt van HTML5, CSS3, JQuery en bootstrap.

quickstartQuick Start
Binnen enkele minuten kun je met behulp van de quick-start map een exacte kopie van de voorbeeld template op je eigen server zetten, inclusief stijl en content.

CrossBrowserUniversele browsers
De template is zo gemaakt dat deze in alle populaire browers, zoals Safari, Firefox, Chrome, Yandex, Opera, Netscape en Internet Explorer 10+ te bekijken is.

SEOSEO optimalisatie
De template is volledig geoptimaliseerd voor SEO. Hiermee wordt jouw site nog beter vindbaar in Google en hoef je niet veel extra meer te ondernemen.

JD designer

Deze Joomla designer is onder andere gespecialiseerd in het installeren, aanpassen en bewerken van templates.

Over ons

Joomla designers is een groep van enthousiaste mensen, die nu uit vier designers bestaat. Wat ooit begon als onze hobby, is nu uitgegroeid tot een gezonde 'verslaving'. Nog elke dag leren wij, bij het maken van nieuwe websites.

Joomla designers: Joomla-designers.nl

Inschrijven nieuwsbrief

Wil jij op de hoogte blijven wat Joomla designers voor jou kan betekenen en aanbiedt? Schrijf je dan in voor onze maandelijke nieuwsbrief.