28 August 2016

Vina_Mogan - Een prachtige template voor een online shop

1804 keer

Mode is één van de belangrijkste zaken voor mensen. Met deze prachtig uitgevoerde template over mode kunnen jouw klanten met wereldklasse winkelen. In deze template zitten honderden verschillende sliders ingebouwd om uw klant een zeer prettig visueel inzicht te geven in wat u hen aanbiedt. Het zeer uitgebreide menu heeft uw klanten de mogelijkheid om binnen enkele seconden het product te kunnen kiezen, bestellen en afrekenen. Een zeer complete website voor een webshop. Uiteraard is deze ook naar eigen aanpasssingen om te toveren voor een ander product.

 Categorie:  3
 Geschikt voor:  joomla36
 Onderwerp:  Mode, Online winkelen, Zakelijk
 Voorbeeld site:  klik hier
 Ontwerper:  VinaGecko

 

Template beschrijving

Deze template is het meest geschikt om uw online winkel te creëren. Of het nu gaat over mode of over andere soorten producten die u wilt aanbieden, deze complete template geeft uw klanten een prettige manier van online winkelen. De template komt met behoorlijk wat mogelijkheden in functionaliteit en kleur en negen verschillende mogelijkheden voor de homepagina. Verder heeft de template ingebouwd het VirtueMart component, waarin de hele online winkel is opgemaakt. Deze 100% responsive template is een echte aanrader voor uw winkel.

Het installeren van deze template kan erg gemakkelijk met de bijgevoegde documentatie. Er is een mogelijkheid om alleen de template te installeren in een al geinstalleerde joomla versie of je kunt het complete 'quickstart' pakket downloaden naar je server. Hiermee wordt niet alleen de template geinstalleerd, maar ook de gehele joomla versie waarin deze is opgemaakt. Een precieze kopie van het voorbeeld dus.

Specifieke eigenschappen:

  • De template wordt voortdurend geupdate naar de laatste versie van Joomla
  • De template is compleet met alle data als in het voorbeeld over te nemen met de quickstart
  • De template is gemaakt met een compressie van javascript en CSS om de website te versnellen
  • De layout van de template bevat 30 posities voor de modules en vijf verschillende stijlkleuren
  • De template is gemaakt met het Helix 3 Framework met Bootstrap 3
  • De template ondersteunt Google fonts en mogelijkheid tot links naar rechts en rechts naar links talen
  • De template ondersteunt het K2 component en komt met VirtueMart 3.0.16 en vele andere populaire extensies
  • Het quickstartpakket komt met de CMS  Joomla 3.6 versie

Algemene eigenschappen:

Krachtige navigatie
In de fraai versierde drop-down lijsten zijn veel functies geïntegreerd, die goede navigatie mogelijk maken. Al deze drop-down menu's zijn aan te passen in de template.

Responsive design
De template is zo gemaakt dat de lay-out zich zal aanpassen aan elke schermresolutie van bijvoorbeeld een mobiele telefoon, een tablet, een laptop of een desktop.

HTML5 & CSS3
De template is gemaakt met de modernste webtechnologieën, die vele voordelen biedt. Bij dit ontwerp is gebruik gemaakt van HTML5, CSS3, JQuery en bootstrap.

quickstartQuick Start
Binnen enkele minuten kun je met behulp van de quick-start map een exacte kopie van de voorbeeld template op je eigen server zetten, inclusief stijl en content.

CrossBrowserUniversele browsers
De template is zo gemaakt dat deze in alle populaire browers, zoals Safari, Firefox, Chrome, Yandex, Opera, Netscape en Internet Explorer 10+ te bekijken is.

SEOSEO optimalisatie
De template is volledig geoptimaliseerd voor SEO. Hiermee wordt jouw site nog beter vindbaar in Google en hoef je niet veel extra meer te ondernemen.

JD designer

Deze Joomla designer is onder andere gespecialiseerd in het installeren, aanpassen en bewerken van templates.

Over ons

Joomla designers is een groep van enthousiaste mensen, die nu uit vier designers bestaat. Wat ooit begon als onze hobby, is nu uitgegroeid tot een gezonde 'verslaving'. Nog elke dag leren wij, bij het maken van nieuwe websites.

Joomla designers: Joomla-designers.nl

Inschrijven nieuwsbrief

Wil jij op de hoogte blijven wat Joomla designers voor jou kan betekenen en aanbiedt? Schrijf je dan in voor onze maandelijke nieuwsbrief.