28 August 2016

SA_Honrat - Een template voor de toeristische sector

1502 keer

Voor een website gewijd aan de toeristische sector is dit de ideal template. De naam Honrat komt uit het Catalaans en betekent zoiets als 'vereerd' en heeft deze naam gekregen om het echt aandacht verdiend van de bezoeker(s). De ontwikkelaars van SmartAddons hebben aan de bovenkant van deze template een prachtige rotator slider gemaakt, waardoor u mooie beelden kunt laten zien. Verder wordt het ontwerp gedomineerd met felle kleuren, die uiteraard weer aan te passen zijn. Deze layout maakt het een informatieve, veelzijdige en stijlvolle template.

 Categorie:  2
 Geschikt voor:  joomla3x
 Onderwerp:  Toerisme, Restaurant & Café
 Voorbeeld site:  klik hier
 Ontwerper:  SmartAddons

 

Template beschrijving

Deze template is erg geschikt voor de toeristische sector, omdat hij ontworpen is voor het thema vrije tijd en reizen. Heeft u een reisbureau of een bedrijf dat haar toevluchtsoord vindt in reizen en vrije tijd dan is dit de template waar u heel goed mee uit de voeten kunt. De top rotator kan worden gevuld met prachtige afbeeldingen van locaties van reizen, waardoor de site gelijk een mooie aantrekkingskracht krijgt. Hieronder vindt u de menubalk waarop de bezoeker kan klikken om meer informatie te vinden op de site. De rest van de pagina is gevuld met informatie over hotels, zwembaden e.d. Een veelzijdige template, die op alle mobiele apparaten mooi wordt weergegeven.

Het installeren van deze template kan erg gemakkelijk met de bijgevoegde documentatie. Er is een mogelijkheid om alleen de template te installeren in een al geinstalleerde joomla versie of je kunt het complete 'quickstart' pakket downloaden naar je server. Hiermee wordt niet alleen de template geinstalleerd, maar ook de gehele joomla versie waarin deze is opgemaakt. Een precieze kopie van het voorbeeld dus.

Specifieke eigenschappen:

  • De template wordt voortdurend geupdate naar de laatste versie van Joomla
  • De template is compleet met alle data als in het voorbeeld over te nemen met de quickstart
  • De template is gemaakt met een compressie van javascript en CSS om de website te versnellen
  • De layout van de template bevat 21 posities voor de modules en vier verschillende stijlkleuren
  • De template ondersteunt Google fonts en mogelijkheid tot links naar rechts en rechts naar links talen
  • De template ondersteunt het K2 component en heeft ook de K2 Mega News plugin en Responsive listing voor K2 
  • Het quickstartpakket komt met de CMS  Joomla 3.5 versie

Algemene eigenschappen:

Krachtige navigatie
In de fraai versierde drop-down lijsten zijn veel functies geïntegreerd, die goede navigatie mogelijk maken. Al deze drop-down menu's zijn aan te passen in de template.

Responsive design
De template is zo gemaakt dat de lay-out zich zal aanpassen aan elke schermresolutie van bijvoorbeeld een mobiele telefoon, een tablet, een laptop of een desktop.

HTML5 & CSS3
De template is gemaakt met de modernste webtechnologieën, die vele voordelen biedt. Bij dit ontwerp is gebruik gemaakt van HTML5, CSS3, JQuery en bootstrap.

quickstartQuick Start
Binnen enkele minuten kun je met behulp van de quick-start map een exacte kopie van de voorbeeld template op je eigen server zetten, inclusief stijl en content.

CrossBrowserUniversele browsers
De template is zo gemaakt dat deze in alle populaire browers, zoals Safari, Firefox, Chrome, Yandex, Opera, Netscape en Internet Explorer 10+ te bekijken is.

SEOSEO optimalisatie
De template is volledig geoptimaliseerd voor SEO. Hiermee wordt jouw site nog beter vindbaar in Google en hoef je niet veel extra meer te ondernemen.

JD designer

Deze Joomla designer is onder andere gespecialiseerd in het installeren, aanpassen en bewerken van templates.

Over ons

Joomla designers is een groep van enthousiaste mensen, die nu uit vier designers bestaat. Wat ooit begon als onze hobby, is nu uitgegroeid tot een gezonde 'verslaving'. Nog elke dag leren wij, bij het maken van nieuwe websites.

Joomla designers: Joomla-designers.nl

Inschrijven nieuwsbrief

Wil jij op de hoogte blijven wat Joomla designers voor jou kan betekenen en aanbiedt? Schrijf je dan in voor onze maandelijke nieuwsbrief.