29 August 2016

SA_Blossom - Een template voor restaurants en cafés

1308 keer

De template Blossom is een elegant opgemaakt sjabloon dat erg geschikt is voor restaurants en cafés. De template heeft vele mogelijkheden voor zowel de front- als de backend met moderne functionaliteiten. Verder is de template hgeheel responsive dus ook geschikt om te bekijken via een tablet of mobiele telefoon. Met behulp van het moderne design is het mogelijk om de waardigeid van uw restaurant of café aan uw klanten te benadrukken.

 Categorie:  2
 Geschikt voor:  joomla36
 Onderwerp:  Restaurant & cafés, nieuws
 Voorbeeld site:  klik hier
 Ontwerper:  Smart Addons

 

Template beschrijving

De mooie styling van deze template die bijvoorbeeld zo gebruikt kan worden voor uw restautant is gebouwd met YT Framework V3 en het K2 component. Door de strakke vormgeving en het modrne menu kunnen uw gasten makkelijk navigeren over de site. Verder komt de template in vier verschillende layout stijlen en zes verschillende vooringestelde kleuren. Uw logo en slogan is makkelijk aan te passen en het heeft een lettertypeset van Google. De website biedt veel extra extensies waaronder het feedbackformulier. Alles is zo ontworpen om het verkeer en de verkoop te bevorderen.

Het installeren van deze template kan erg gemakkelijk met de bijgevoegde documentatie. Er is een mogelijkheid om alleen de template te installeren in een al geinstalleerde joomla versie of je kunt het complete 'quickstart' pakket downloaden naar je server. Hiermee wordt niet alleen de template geinstalleerd, maar ook de gehele joomla versie waarin deze is opgemaakt. Een precieze kopie van het voorbeeld dus.

Specifieke eigenschappen:

  • De template wordt voortdurend geupdate naar de laatste versie van Joomla
  • De template is compleet met alle data als in het voorbeeld over te nemen met de quickstart
  • De template is gemaakt met een compressie van javascript en CSS om de website te versnellen
  • De layout van de template bevat 30 posities voor de modules en vier verschillende stijlen
  • De tenplate heeft zes vooringestelde kleuren, te weten rood, oranje, blauw, groen, lichtblauw en wit
  • De template heeft de mogelijkheid om de achtergrondafbeelding te wijzigen
  • De template ondersteunt Google fonts en mogelijkheid tot links naar rechts en rechts naar links talen
  • De template ondersteunt het K2 component en Acymailing en andere populaire extensies
  • Het quickstartpakket komt met de CMS  Joomla 3.6 versie

Algemene eigenschappen:

Krachtige navigatie
In de fraai versierde drop-down lijsten zijn veel functies geïntegreerd, die goede navigatie mogelijk maken. Al deze drop-down menu's zijn aan te passen in de template.

Responsive design
De template is zo gemaakt dat de lay-out zich zal aanpassen aan elke schermresolutie van bijvoorbeeld een mobiele telefoon, een tablet, een laptop of een desktop.

HTML5 & CSS3
De template is gemaakt met de modernste webtechnologieën, die vele voordelen biedt. Bij dit ontwerp is gebruik gemaakt van HTML5, CSS3, JQuery en bootstrap.

quickstartQuick Start
Binnen enkele minuten kun je met behulp van de quick-start map een exacte kopie van de voorbeeld template op je eigen server zetten, inclusief stijl en content.

CrossBrowserUniversele browsers
De template is zo gemaakt dat deze in alle populaire browers, zoals Safari, Firefox, Chrome, Yandex, Opera, Netscape en Internet Explorer 10+ te bekijken is.

SEOSEO optimalisatie
De template is volledig geoptimaliseerd voor SEO. Hiermee wordt jouw site nog beter vindbaar in Google en hoef je niet veel extra meer te ondernemen.

JD designer

Deze Joomla designer is onder andere gespecialiseerd in het installeren, aanpassen en bewerken van templates.

Over ons

Joomla designers is een groep van enthousiaste mensen, die nu uit vier designers bestaat. Wat ooit begon als onze hobby, is nu uitgegroeid tot een gezonde 'verslaving'. Nog elke dag leren wij, bij het maken van nieuwe websites.

Joomla designers: Joomla-designers.nl

Inschrijven nieuwsbrief

Wil jij op de hoogte blijven wat Joomla designers voor jou kan betekenen en aanbiedt? Schrijf je dan in voor onze maandelijke nieuwsbrief.