29 August 2016

TP_Eventory - Een template voor aankomende evenementen

1479 keer

De template Eventory is een zeer geschikt sjabloon om een aankomend evenement aan te kondigen aan je publiek, maar het kan natuurlijk ook een breder publiek dienen. De template heeft een kalender in zich die natuurlijk onmisbaar is in aanloop naar het evenement of bijeenkomst. Het mooie aan deze template is dat er geen lege vlakken zijn en dat de prachtige foto's op de homepagina verspringen als je naar beneden scrollt. De muziek die op de achtergrond speelt, maakt de site nog speelser.

 Categorie:  2
 Geschikt voor:  joomla3x
 Onderwerp:  Evenementen, Nieuws, Blogs
 Voorbeeld site:  klik hier
 Ontwerper:  TemPlaza

 

Template beschrijving

De grote afbeeldingen op de homepagina en de muziek die gelijk gaat spelen wanneer je op de site terecht komt, maken deze template levendig. TemPlaza, de ontwerper van deze template, heeft geprobeerd om een stijlvolle aankondiging richting een evenement te maken. Na het scrollen komt de pagina terecht bij een volledige breedte weergave van de datumteller. Deze telt terug naar de datum van het evenement. Daaronder zijn mogelijkheden om aankondigingen te doen, wie er op het evenement langskomt. Bij het gebruik van deze template zal uw evenement zeker niet onopgemerkt voorbij gaan.

Het installeren van deze template kan erg gemakkelijk met de bijgevoegde documentatie. Er is een mogelijkheid om alleen de template te installeren in een al geinstalleerde joomla versie of je kunt het complete 'quickstart' pakket downloaden naar je server. Hiermee wordt niet alleen de template geinstalleerd, maar ook de gehele joomla versie waarin deze is opgemaakt. Een precieze kopie van het voorbeeld dus.

Specifieke eigenschappen:

  • De template wordt voortdurend geupdate naar de laatste versie van Joomla
  • De template is compleet met alle data als in het voorbeeld over te nemen met de quickstart
  • De template is gemaakt met een compressie van javascript en CSS om de website te versnellen
  • De layout van de template bevat 32 posities voor de modules en vier verschillende layout stijlen
  • De template heeft de mogelijkheid om de achtergrondafbeelding te wijzigen
  • De template ondersteunt Google fonts en mogelijkheid tot links naar rechts en rechts naar links talen
  • De template ondersteunt het K2 component, JEvent en andere populaire extensies
  • Het quickstartpakket komt met de CMS  Joomla 3.x versie

Algemene eigenschappen:

Krachtige navigatie
In de fraai versierde drop-down lijsten zijn veel functies geïntegreerd, die goede navigatie mogelijk maken. Al deze drop-down menu's zijn aan te passen in de template.

Responsive design
De template is zo gemaakt dat de lay-out zich zal aanpassen aan elke schermresolutie van bijvoorbeeld een mobiele telefoon, een tablet, een laptop of een desktop.

HTML5 & CSS3
De template is gemaakt met de modernste webtechnologieën, die vele voordelen biedt. Bij dit ontwerp is gebruik gemaakt van HTML5, CSS3, JQuery en bootstrap.

quickstartQuick Start
Binnen enkele minuten kun je met behulp van de quick-start map een exacte kopie van de voorbeeld template op je eigen server zetten, inclusief stijl en content.

CrossBrowserUniversele browsers
De template is zo gemaakt dat deze in alle populaire browers, zoals Safari, Firefox, Chrome, Yandex, Opera, Netscape en Internet Explorer 10+ te bekijken is.

SEOSEO optimalisatie
De template is volledig geoptimaliseerd voor SEO. Hiermee wordt jouw site nog beter vindbaar in Google en hoef je niet veel extra meer te ondernemen.

JD designer

Deze Joomla designer is onder andere gespecialiseerd in het installeren, aanpassen en bewerken van templates.

Over ons

Joomla designers is een groep van enthousiaste mensen, die nu uit vier designers bestaat. Wat ooit begon als onze hobby, is nu uitgegroeid tot een gezonde 'verslaving'. Nog elke dag leren wij, bij het maken van nieuwe websites.

Joomla designers: Joomla-designers.nl

Inschrijven nieuwsbrief

Wil jij op de hoogte blijven wat Joomla designers voor jou kan betekenen en aanbiedt? Schrijf je dan in voor onze maandelijke nieuwsbrief.