29 August 2016

Vina_World - Een template voor liefdadigheid en evenementen

1320 keer

De laatste jaren groeit het aantal organisaties dat zich bezig houdt met liefdadidheid. Voor heel veel verschillende doelgroepen worden acties gestart waarbij het doel is om anderen een helpende hand te bieden. De template Vina_World is een zeer geschikte template om dit mogelijk te maken. De template laat via de bijzondere top slider direct zien waarover de campagne wordt ingezet. Verder kan deze website ook uitstekend gebruikt worden voor het bijhouden van een blog, dienen als portal of voor aankondiging van een evenement. De website is zo opgebouwd dat vanaf de homepagina naar heel veel achterliggende informatie doorgeklikt kan worden. 

 Categorie:  2
 Geschikt voor:  joomla3x
 Onderwerp:  Liefdadigheid, Blog, Evenement
 Voorbeeld site:  klik hier
 Ontwerper:  VinaGecko

 

Template beschrijving

Zoals hierboven al is genoemd, is deze template erg geschikt om een evenement voor liefdadigheid aan te kondigen. De grote foto's in de slider op de homepagina geven gelijk het doel aan, waarvoor u het evenement organiseert. Deze template is een zeer compleet en heeft veel mogelijkheden om verschillende soorten inhoud te publiceren. Het kan ook erg goed dienen voor bijvoorbeeld een online tijdschrift. De template bevat vijf kant-en-klare stijlen en veel verschillende animaties in een makkelijk te bewerken lay-out. Om de template verder in te vullen naar uw wensen is het ook mogelijk om de achtergrondafbeelding te wijzigen. Verder heeft de template een ingebouwde agenda, een teruglopende klok, sponsorlogo's en veel mogelijkheden voor het laten zien van foto's

Het installeren van deze template kan erg gemakkelijk met de bijgevoegde documentatie. Er is een mogelijkheid om alleen de template te installeren in een al geinstalleerde joomla versie of je kunt het complete 'quickstart' pakket downloaden naar je server. Hiermee wordt niet alleen de template geinstalleerd, maar ook de gehele joomla versie waarin deze is opgemaakt. Een precieze kopie van het voorbeeld dus.

Specifieke eigenschappen:

  • De template wordt voortdurend geupdate naar de laatste versie van Joomla
  • De template is compleet met alle data als in het voorbeeld over te nemen met de quickstart
  • De template is gemaakt met een compressie van javascript en CSS om de website te versnellen
  • De layout van de template bevat 30 posities voor de modules en vijf verschillende stijlkleuren
  • De template is gemaakt met het Helix 3 Framework met Bootstrap 3
  • De template ondersteunt Google fonts en mogelijkheid tot links naar rechts en rechts naar links talen
  • De template heeft ingebouwd het K2 component en prachtige sliders en scrollers en vele andere populaire extensies
  • Het quickstartpakket komt met de CMS  Joomla 3.4 versie

Algemene eigenschappen:

Krachtige navigatie
In de fraai versierde drop-down lijsten zijn veel functies geïntegreerd, die goede navigatie mogelijk maken. Al deze drop-down menu's zijn aan te passen in de template.

Responsive design
De template is zo gemaakt dat de lay-out zich zal aanpassen aan elke schermresolutie van bijvoorbeeld een mobiele telefoon, een tablet, een laptop of een desktop.

HTML5 & CSS3
De template is gemaakt met de modernste webtechnologieën, die vele voordelen biedt. Bij dit ontwerp is gebruik gemaakt van HTML5, CSS3, JQuery en bootstrap.

quickstartQuick Start
Binnen enkele minuten kun je met behulp van de quick-start map een exacte kopie van de voorbeeld template op je eigen server zetten, inclusief stijl en content.

CrossBrowserUniversele browsers
De template is zo gemaakt dat deze in alle populaire browers, zoals Safari, Firefox, Chrome, Yandex, Opera, Netscape en Internet Explorer 10+ te bekijken is.

SEOSEO optimalisatie
De template is volledig geoptimaliseerd voor SEO. Hiermee wordt jouw site nog beter vindbaar in Google en hoef je niet veel extra meer te ondernemen.

JD designer

Deze Joomla designer is onder andere gespecialiseerd in het installeren, aanpassen en bewerken van templates.

Over ons

Joomla designers is een groep van enthousiaste mensen, die nu uit vier designers bestaat. Wat ooit begon als onze hobby, is nu uitgegroeid tot een gezonde 'verslaving'. Nog elke dag leren wij, bij het maken van nieuwe websites.

Joomla designers: Joomla-designers.nl

Inschrijven nieuwsbrief

Wil jij op de hoogte blijven wat Joomla designers voor jou kan betekenen en aanbiedt? Schrijf je dan in voor onze maandelijke nieuwsbrief.