19 December 2016

VT_Photographer - Een template voor fotografie en portfolio's

1447 keer

De Solar template heeft een aantrekkelijk en interessante opmaak dat erg geschikt is voor talrijke onderdelen in de zakelijke bedrijfssector zoals toerisme, jacht en visserij, resource. Het voorbeeld is speciaal toegespitst op een bedrijf dat zonnepanelen aanbiedt en aanbrengt. Door zijn originaliteit en bijzondere uitstraling kan dit template dus voor veel zaken worden ingezet. De template komt ook met een aantal vaste kleuren ingebouwd, die makkelijk aan te passen is. Als je wilt opvallen is dit zeker een aanrader om mee aan de slag te gaan.

 Categorie:  2
 Geschikt voor:  joomla3x
 Onderwerp:  Zakelijk, Constructie
 Voorbeeld site:  klik hier
 Ontwerper:  Vtem 

 

Template beschrijving

Het template Solar komt met acht ingebouwde kleurenschema's. Het gamma blauw omvat alle kleurschakelingen voor blauw. Deze kleur is uitermate geschikt voor onderwerpen die geassocieerd worden met lucht, zee en reizen. De template is dus voor veel onderwerpen toepasbaar. Verder komt de template met een interessante drie fase slider in het midden op de home pagina, waarmee je bezoeker direct weet op welke site hij terecht is gekomen. Onderaan de template kan informatie worden toegevoegd over het bedrijf in vier kolommen.

Het installeren van deze template kan erg gemakkelijk met de bijgevoegde documentatie. Er is een mogelijkheid om alleen de template te installeren in een al geinstalleerde joomla versie of je kunt het complete 'quickstart' pakket downloaden naar je server. Hiermee wordt niet alleen de template geinstalleerd, maar ook de gehele joomla versie waarin deze is opgemaakt. Een precieze kopie van het voorbeeld dus.

Specifieke eigenschappen:

  • De template wordt voortdurend geupdate naar de laatste versie van Joomla
  • De template is compleet met alle data als in het voorbeeld over te nemen met de quickstart
  • De template is gemaakt met een compressie van javascript en CSS om de website te versnellen
  • De layout van de template bevat 48 posities voor de modules en vier verschillende stijlkleuren
  • De template heeft de mogelijkheid om de achtergrondafbeelding te wijzigen
  • De template ondersteunt Google fonts en mogelijkheid tot links naar rechts en rechts naar links talen
  • De template ondersteunt het K2 component en andere populaire extensies
  • De template heeft een dropdown menu met mooie animatie-effecten
  • Het quickstartpakket komt met de CMS  Joomla 3.x versie

Algemene eigenschappen:

Krachtige navigatie
In de fraai versierde drop-down lijsten zijn veel functies geïntegreerd, die goede navigatie mogelijk maken. Al deze drop-down menu's zijn aan te passen in de template.

Responsive design
De template is zo gemaakt dat de lay-out zich zal aanpassen aan elke schermresolutie van bijvoorbeeld een mobiele telefoon, een tablet, een laptop of een desktop.

HTML5 & CSS3
De template is gemaakt met de modernste webtechnologieën, die vele voordelen biedt. Bij dit ontwerp is gebruik gemaakt van HTML5, CSS3, JQuery en bootstrap.

quickstartQuick Start
Binnen enkele minuten kun je met behulp van de quick-start map een exacte kopie van de voorbeeld template op je eigen server zetten, inclusief stijl en content.

CrossBrowserUniversele browsers
De template is zo gemaakt dat deze in alle populaire browers, zoals Safari, Firefox, Chrome, Yandex, Opera, Netscape en Internet Explorer 10+ te bekijken is.

SEOSEO optimalisatie
De template is volledig geoptimaliseerd voor SEO. Hiermee wordt jouw site nog beter vindbaar in Google en hoef je niet veel extra meer te ondernemen.

JD designer

Deze Joomla designer is onder andere gespecialiseerd in het installeren, aanpassen en bewerken van templates.

Over ons

Joomla designers is een groep van enthousiaste mensen, die nu uit vier designers bestaat. Wat ooit begon als onze hobby, is nu uitgegroeid tot een gezonde 'verslaving'. Nog elke dag leren wij, bij het maken van nieuwe websites.

Joomla designers: Joomla-designers.nl

Inschrijven nieuwsbrief

Wil jij op de hoogte blijven wat Joomla designers voor jou kan betekenen en aanbiedt? Schrijf je dan in voor onze maandelijke nieuwsbrief.