Websites

Het team van Joomla designers gaat graag aan de slag voor het ontwikkelen van uw (nieuwe) website. Wij ontwikkelen alleen websites met het Content Management Systeem Joomla 3 en hoger. Hierbij maken wij gebruik van templates, het raamwerk waarin uw site wordt opgemaakt.

TEMPLATES
Er worden heel veel verschillende templates op de markt aangeboden tegen lage, maar ook hele hoge prijzen. Wij van Joomla designers hebben daarom voor u een selectie van professionele templates gemaakt, waaruit u een keuze kunt maken. Elke maand komen hier weer nieuwe templates bij, die u onder andere hiernaast en op de homepagina terug kunt vinden. Bekijk alle templates waarmee wij werken en maak uw voorkeurskeuze. U kunt in het offerteformulier maximaal twee verschillende voorkeuren van templates aangeven.

Heeft u bijvoorbeeld zelf een template gekocht dan is het niet altijd mogelijk om deze template te gebruiken. Hij
moet namelijk geschikt zijn voor Joomla. Wilt u toch zelf een template kopen, informeer dan eerst bij ons!

Zoals u in het assortiment van templates kunt zien, zijn ze allemaal verschillend van opmaak, kleur, vorm e.d. en hebben ze allemaal een bepaald thema. Het maakt natuurlijk niet uit als u een thema kiest wat helemaal niet bij uw ideeën past. Elke template is namelijk naar eigen wensen aan te passen.

BASIS WEBSITE
Het maakt niet uit welke template u kiest, want u krijgt in iedere website een aantal standaard onderdelen, die belangrijk zijn voor uw bezoekers. Daarnaast zetten wij er een aantal extensies en onderdelen in waarmee u bij het onderhouden van uw website veel voordeel zult ondervinden. Hieronder zetten wij de onderdelen en extensies, die standaard in elke website zitten:

  • Eén template, uit onze collectie maakt u een keuze
  • Akeeba backup*, hiermee kunt u onder andere een backup maken van uw website
  • JCE editor*, dit is een zeer uitgebreide tekstverwerker zoals u dat kent uit het officepakket
  • Contactformulier, hiermee kunnen uw bezoekers in contact met u komen
  • Login module, hiermee kunt u bezoekers kunnen laten inloggen om andere informatie te delen voor gebruikers of uw werknemers
  • Social media, contactmogelijkheden naar bijvoorbeeld uw facebook of twitter
  • Zoekfunctie, hiermee kunnen uw bezoekers sneller op trefwoord(en) zoeken

BEL ME TERUG
Heeft u vragen over wat er allemaal in uw basiswebsite zit of wilt u eerst overleggen met ons en uw ideeën aan ons voorleggen, dan kunt u uiteraard een mail sturen. Ook hebben we de mogelijkheid om u in een telefoongesprek te woord te staan. Gebruikt u hiervoor het "bel me terug" formulier dat u hiernaast ziet staan. Geef uw voorkeur aan en wij bellen u geheel vrijblijvend op de gewenste tijd terug.

* Deze extensies staan elders op de website uitgelegd. Klik op de naam van de extensie om er meer over te lezen!

 

 

 

Over ons

Joomla designers is een groep van enthousiaste mensen, die nu uit vier designers bestaat. Wat ooit begon als onze hobby, is nu uitgegroeid tot een gezonde 'verslaving'. Nog elke dag leren wij, bij het maken van nieuwe websites.

Joomla designers: Joomla-designers.nl

Inschrijven nieuwsbrief

Wil jij op de hoogte blijven wat Joomla designers voor jou kan betekenen en aanbiedt? Schrijf je dan in voor onze maandelijke nieuwsbrief.