seo

zoekmachines

Investeer tijd in SEO ...

Het komt vaak voor dat mensen denken, dat als je op één van de eerste plaatsen staat in een zoekmachine, dat dit je ook daadwerkelijk meer bezoekers oplevert. Dit is echter NIET waar. Het bewijst alleen maar, dat er op jouw site unieke woorden worden gebruikt, waarop jouw bezoeker in de zoekmachine heeft gezocht.

Zoekmachine-optimalisatie of in het Engels Search Engine Optimalisation heeft als enige doel om meer bezoekers naar jouw website te trekken en het hoger komen in bijvoorbeeld een zoekmachine zoals Google is hier een middel voor, maar dus niet het echte einddoel.

Om jouw website zo te optimaliseren, zodat zoekmachines hem hoger gaan 'ranken' (meer punten geven over hoe je website is opgebouwd) moet je veel tijd investeren in het voorwerk. Ook bij Joomla designers kunnen we jou hiermee helpen. Hieronder wat aandachtspunten en tips.

... om beter en sneller gevonden te worden!

a.. zorg dat de pagina's van jouw website aansluiten op de behoefte van je bezoekers

a.. zorg dat je het je bezoekers makkelijk maakt om dingen te vinden op je website

a.. zorg voor een makkelijke navigatie, die een logische volgorde heeft

a.. zorg dat je pagina's vol staan met zoekwoorden waarop je gevonden kunt worden

a.. zorg voor 'pakkende' goede titels zodat je gelijk weet wat je op de pagina zult vinden

a.. zorg dat je zo 'uniek' mogelijk probeert te zijn met teksten foto's en titels

a.. zorg dat je hulp vraagt als je er zelf helemaal geen verstand van hebt

SEO kost tijd en ... geld!

Om je website goed te optimaliseren is veel tijd nodig. Teksten moeten bijvoorbeeld worden herschreven en de wijze van navigeren moet opnieuw worden opgebouwd.

Het resultaat van de optimalisatie is meestal niet direct te merken, dus is vertrouwen met degene die uw optimalisatie uitvoert van grooit belang.

Joomla designers helpt u graag bij het optimaliseren van uw gehele website voor
€ 50,- per uur

Over ons

Joomla designers is een groep van enthousiaste mensen, die nu uit vier designers bestaat. Wat ooit begon als onze hobby, is nu uitgegroeid tot een gezonde 'verslaving'. Nog elke dag leren wij, bij het maken van nieuwe websites.

Joomla designers: Joomla-designers.nl

Inschrijven nieuwsbrief

Wil jij op de hoogte blijven wat Joomla designers voor jou kan betekenen en aanbiedt? Schrijf je dan in voor onze maandelijke nieuwsbrief.