Onze werkwijze

joomla ontwerpHet team van joomla designers komt graag in contact met u als u een (nieuwe) website voor uzelf of voor uw bedrijf wilt (laten) ontwikkelen. Uiteraard is het erg belangrijk, dat u vooraf al heeft nagedacht over hoe uw nieuwe site er ongeveer uit moet gaan zien en welke mogelijkheden uw bezoekers op de website moeten krijgen. Hoe meer informatie u ons kunt geven, des te beter en sneller kunnen wij uw wensen realiseren.

In het kort zetten wij hieronder uiteen hoe het proces verloopt als u een aanvraag bij ons doet voor het ontwikkelen van een website:

01 U vult het offerteformulier zo volledig mogelijk in via onze website of u mailt ons een eigen concept, waarin u alle informatie opneemt over de nieuw te ontwikkelen website. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de kleur, de vorm, uitstraling, e.d.  Ook als u nog niet alles weet, kunnen wij u zeker bijstaan tijdens het ontwikkelproces.

02 Als ons duidelijk is geworden wat u voor ogen heeft, sturen wij u binnen een week onze totaalprijs. Dat wil zeggen er komen geen (verborgen) kosten meer bij tijdens het ontwikkelproces, tenzij u echt hele andere dingen op de site wilt, die vooraf niet waren afgesproken. Mochten er voor ons nog zaken onduidelijk zijn om een totaalprijs te geven, dan nemen wij ook binnen een week contact met u op om de laatste vragen beantwoord te krijgen.

03 Al uw wensen zijn omgezet in een opdracht, waaraan de prijs is gekoppeld. Als u akkoord gaat met deze totaalprijs, doet u ons een aanbetaling van 50% en na ontvangst van deze betaling, gaan wij voor u aan de slag met het ontwikkelen van de website.

04 In de periode dat wij bezig zijn met het ontwikkelen van uw website, houden we u uiteraard op de hoogte. Zo laten wij u altijd horen en zien als wij bepaalde onderdelen gereed hebben. Hiervoor krijgt u van ons een tijdelijke url en een inlogcode zodat u live onze vorderingen kunt bekijken. Uiteraard kunt u op die momenten ook eventuele aanpassingen doorgeven mits zij vallen in de vooraf afgesproken opdracht.

05 Zodra wij de website gereed hebben, zullen wij het eerste concept aan u presenteren. U kunt dan zelf de website helemaal nalopen, controleren en testen. Aan de hand van uw opmerkingen zullen wij de eventuele aanpassingen zo snel mogelijk in orde brengen.

06 Op het moment dat u aangeeft dat alles naar wens is volbracht en voor ons de opdracht is afgerond, vragen wij u om de resterende helft van het afgesproken bedrag over te maken en zullen wij de website op een door u aangegeven host overzetten.

07 Na oplevering van de website krijgt u van ons een maand lang gratis ondersteuning. In deze maand kunnen wij wat onderhoud en updates voor u uitvoeren. Daarnaast kunnen we u ook bijstaan hoe u zelf het onderhoud pleegt en bijvoorbeeld teksten aanpast of aanmaakt. Op deze manier leert u zelf uw eigen website te bewerken en te beheren .

Wilt u direct een offerte aanvragen, klik dan hieronder voor de juiste offerte

 

Over ons

Joomla designers is een groep van enthousiaste mensen, die nu uit vier designers bestaat. Wat ooit begon als onze hobby, is nu uitgegroeid tot een gezonde 'verslaving'. Nog elke dag leren wij, bij het maken van nieuwe websites.

Joomla designers: Joomla-designers.nl

Inschrijven nieuwsbrief

Wil jij op de hoogte blijven wat Joomla designers voor jou kan betekenen en aanbiedt? Schrijf je dan in voor onze maandelijke nieuwsbrief.