Wie zijn wij

Joomla designers is begonnen met één enthousiasteling, die een voorliefde had voor het maken van websites. Zonder enige voorkennis of opleiding in die inrichting, ging onze oprichter aan de slag met Joomla, het gratis Content Management Systeem, om websites te bouwen. Deze uit de hand gelopen hobby was zeer tijdrovend, omdat je zomaar uren verder bent, om iets uit te zoeken dat niet direct werkt zoals je dat wilt. Dit moest natuurlijk sneller kunnen, want er waren ongetwijfeld ook andere mensen, die tegen deze 'problemen'waren aangelopen en er oplossingen voor hadden gevonden.

De techniek en mogelijkheden van deze tijd zorgen ervoor dat je snel met anderen, die dezelfde passie hebben, in contact kunt geraken, bijvoorbeeld door op een forum jouw vraag te stellen en dan te wachten op antwoord. Op deze manier kwam onze oprichter in contact met een aantal andere liefhebbers van Joomla, die elkaar prima aanvoelden. Een ieder had wel zijn of haar eigen specialiteit in het Joomla, maar samen vormden wij een goed team. Uiteindelijk hebben we onze krachten gebundeld en zijn wij verder gegaan als de groep, Joomla-designers.


Wat doen we

Onze service

 • GRATIS één maand extra ondersteuning

  Heeft u bij ons een website en-of webshop laten maken dan krijgt u van ons na oplevering ALTIJD een maand lang gratis ondersteuning van ons. In die periode verzorgen wij bijvoorbeeld de updates, maar geven u ook uitleg als u tegen problemen aanloopt bij het zelf onderhouden of aanvullen van de site. Een prima manier om u op weg te helpen om alles zelf te kunnen regelen.

 • Basisextensies in elke site

  Laat u bij ons een website ontwikkelen dan zitten daar altijd een aantal basisextensies in, te weten
  * Akeeba backup
  * JCE editor
  * Contactformulier

  In het geval van Akeeba backup krijgt u van ons altijd instructie hoe u deze extensie kunt gebruiken. Dit is namelijk één van de belangrijkste handelingen die u vaak zult gaan uitvoeren bij het maken van een backup. 

Kennis van Joomla

Installatie Joomla: 100%

100%

Migratie en upgraden: 100%

100%

Content beheer: 100%

100%

Gebruikersbeheer en rechten: 100%

100%

Backups maken: 100%

100%

Joomla en SEO: 80%

80%

PhP en MySQL: 70%

70%

 

Over ons

Joomla designers is een groep van enthousiaste mensen, die nu uit vier designers bestaat. Wat ooit begon als onze hobby, is nu uitgegroeid tot een gezonde 'verslaving'. Nog elke dag leren wij, bij het maken van nieuwe websites.

Joomla designers: Joomla-designers.nl

Inschrijven nieuwsbrief

Wil jij op de hoogte blijven wat Joomla designers voor jou kan betekenen en aanbiedt? Schrijf je dan in voor onze maandelijke nieuwsbrief.